• 6932730227
 • zikonto@hotmail.com
Greek
Το καλάθι είναι άδειο
Το καλάθι είναι άδειο
http://mpinteamea.gr/inner.php/shop/

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΣ ΠΙΔΑΚΑΣ για 100% αποτελεσματικότητα, 20 ευρώ.

KO BIDET. . Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα μπιντέ,.  Εγγύηση 3  χρόνια.  Δωρεάν ανταλλακτικά ! Ταιριάζει σε όλες τις λεκάνες. Για άντρες και γυναίκες. .Κάντε ΣΥΓΚΡΙΣΗ με όλους τους ΑΚΡΙΒΟΥΣ τύπους μπιντέ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ. Για ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΚΟΛΙΤΙΔΕΣ. ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ. ΤΥΦΛΟΥΣ, ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΣ ΠΙΔΑΚΑΣ, γιαυτό προστατευει από ουρολοιμώξεις. Το μόνο που συνδυάζεται με ανυψωτήρα λεκάνης. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ- ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ. Απόσβεση σε 3 μήνες. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ 3'  Ζητούνται εκπρόσωποι.                                             

Πληροφορίες

Πληροφορίες

 

SEE ENGLISH SIte: bidetdisabled.com and blog: bidet-americans.com

 


 
ΤΟ μοναδικο μπιντέ με ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ πίδακα, που μπορεί να έχει κατεύθυνση και από μπρος προς τα πίσω, ωστε να προλαβαίνει την ανάπτυξη ουρολοιμώξεων. Ακόμα μπορεί να συνδυαστεί με ΑΝΥΨΩΤΗΡΑ λεκάνης. 
Το KO BIDET είναι το καλύτερο μπιντέ στην αγορά γιατί:
1. Είναι 100% αποτελεσματικό (Χάρη στον κατακόρυφο πίδακας νερού).
 2. Εύκολη χρήση (3 βήματα). 
3. Ανθεκτικό (3 χρ. Εγγύηση, δωρεάν ανταλλακτικά). 
4. Ευκολία τοποθέτησης (σε 3-4΄). 
5. Χαμηλό κόστος (20 ευρώ). 
6. Δεν παρεμβαίνουν τα χέρια. 
7. Μερική ή ολική κατάργηση του χαρτιού τουαλέτας. 
8. Δεν είναι ηλεκτρικό.
9. Kαθιστά άχρηστο το επικίνδυνο για μολύνσεις ζεστό νερό. 
10. Εγγυημένη αποστείρωση, ακόμα και σε δημόσιες τουαλέτες. 
11. Αναπαυτικό. 
12. Το γρηγορότερο σε αποτελεσματικότητα. 
13. Ποτέ δε βρέχει τα ρούχα ή το γύρω χώρο. 
14. Δεν προωθεί ακαθαρσία σε παρακείμενα όργανα. 
15. Όχι άβολες στάσεις.
16. Είναι το πιο επιτυχημένο ως προς την πρόληψη ουρο και ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων χάρη στην 100% αποτελεσματικότητα του. 
17. Είναι το μόνο που συνδυάζεται με ανυψωτήρα λεκάνης.
18. Έχει μηχανισμό ρύθμισης της πίεσης νερού. 
19. Εφαρμόζει σε ΟΛΕΣ τις λεκάνες
20. Δεν έχει ανάγκη συντήρησης. 
21.Κατάλληλο για υπέρβαρους. 
22. Ειδικό για ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ, γιατί η καθαριότητα είναι το πρώτο και κύριο βήμα προς τη θεραπεία και για γυναίκες μετά τον τοκετό.
23. Κάνει οικονομία στο νερό και το χαρτί τουαλέτας. Ένα μικρό καμμάτι για το στέγνωμα είναι αρκετό. Σε έιδικές περιπτώσεις, πχ όταν δεν υπάρχει ειδική πετσέτα, ή είμαστε σε δημόσια τουαλέτα και δεν έχουμε χαρτί, μπορεί το στέγνωμα να παραληφθεί.   

                                   
Εν όψει των εκατομ. ενδεχομένων θανάτων από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και όσων υποφέρουν από ουρολοιμώξεις, περιμένουμε αν οι υπεύθυνοι υγειονομικοί φορεις στην Ελλάδα, αλλά και στο διεθνή χώρο, να απαντήσουν τεκμηριωμένα στο καίριο ερώτημα:
¨Υπάρχει σχέση ανάμεσα στις ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΕΙΣ-ΤΙΣ ΕΝΔΟ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ- ΤΙΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, και  τη χρήση ΧΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ; (ή,    μήπως είμαστε ένας απ αυτούς που διασπείρουν γύρω τους το κολοβακτηρίδιο;).  
Όταν κάποιος σκουπίζεται στην τουαλέτα με το χαρτί, το καθάρισμα είναι ατελές. Ένα λεπτό στρώμα από κόπρανα παραμένει, που γρήγορα ΞΕΡΑΙΝΕΤΑΙ και ΕΞΑΕΡΏΝΕΤΑΙ κατακλύζοντας το γύρω χώρο, ιδιαίτερα, λόγω ανατομίας ,τα γυναικεία ουρογεννητικά όργανα (η μία στις 2 γυναίκες πάσχει από ουρολοίμωξη), και φυσικά τελικά  μολύνοντας όλα τα αντικείμενα του σπιτιού και ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ. 

Το ίδιο και χειρότερο ισχύει και για τα νοσοκομεία, όπου οι αδύναμοι ασθενείς δε μπορούν να  χειριστούν καλά ούτε το χαρτί και επικρατεί ο φόβος των συχνά θανατηφόρων ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων. αλλά  όλες οι προσπάθειες να εντοπιστεί και εξουδετερωθεί η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ έχουν αποτύχει.. Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι καιρός οι Υπηρεσίες Υγείας και οι Γιατροί  να απαντήσουν ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ  και να ξεκαθαρίσουν αν τα μικρόβια που προκαλούν αυτές τις λοιμώξεις και τη μόλυνση ων τροφίμων έχουν σχέση ή ΟΧΙ με τη χρήση του χαρτιού τουαλέτας.

Εν τω μεταξύ είναι σοφό, ώσπου να βγει το αποτέλεσμα, για καλό και για κακό, αλλά και για λόγους αισθητικής, καθαριότητας, ευκολίας, οικονομίας, οικολογίας, να χρησιμοποιείτε το μοναδικό, 100% αποτελεσματικό, χάρη στον κατακόρυφο πίδακα και που κάνει οικονομία στο χαρτί τουαλέτας, KO BIDET.        

 

 

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΑΠΟ,  Η ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ.                                                                                                                                 

  Γιατί η ουρολοίμωξη προσβάλει κυρίως τις γυναίκες; Ο λόγος είναι ότι τα ουρογεννητικά όργανα στις γυναίκες, που όχι μόνο είναι δίπλα στον πρωκτό, που είναι το κέντρο και η πηγή των μικροβίων, είναι εντελώς απροστάτευτα, σε αντίθεση με τους άντρες, στην μεταφορά μικροβίων. Ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιείται για σκούπισμα το χαρτί τουαλέτας, αλλά και τα υγρά χαρτο-μάντηλα, ο καθαρισμός  είναι ατελής, είτε όταν ακόμη και αν σκουπιζόμαστε, όπως πολλοί γιατροί συνιστούν, από μπρος προς τα πίσω, αναγνωρίζονταε έτσι πως υπάρχει πρόβλημα.   Γιατί; γιατί Τα υπολείμματα των κοπράνων, γρήγορα στεγνώνουν , εξαερώνονται και στη συνέχεια είναι άραγε δύσκολο να μεταναστευσουν και κατακλύσσουν τα γυναικεία ουρογεννητικά όργανα. Και να μη ξεχνούμε ότι τα μικρόβια αυτά καταφέρνουν τελικά μέσω του αέρα να επικάθονται σε όλα τα σημεία του σπιτιοό , ακόμα και στα τρόφιμα.

 

Η λύση είναι η χρήση του KO BIDET (KO ΜΠΙΝΤΕ) για τις γυναίκες  αλλά και τους άντρες, μια που είναι το μοναδικό με ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ πίδακα νερου εξουδετερώνει την πηγή των μικροβίων. Mε τον ενιαίο ισχυρό (αλλά ρυθμιζόμενο) ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ του πίδακα νερού, είναι 100% αποτελεσματικό ως προς την καθαριότητα του χώρου. Έτσι η θεραπεία με τα φάρμακα θα είναι αποτελεσματική, αφού θα σταματήσει η ανατροφοδότηση με μικρόβια.

Ακόμα η κατάργηση ου χαρτιού τουαλέτας και ο καλός καθαρισμός στην πηγή των μικροβίων, που πετυχαίνει το ΚΟ ΜΠΙΝΤΕ, μπορεί να οδηγήσει στην σοβαρή μείωση των κολοβακτηριδίων στο χώρο της τουαλέτας και του σπιτιού, με αποτέλεσμα αυτά να μην είναι, όπως συμβαίνει τώρα, γεμάτα από λοιμογόνα μικρόβια  και αιτία διαφόρων λοιμώξεων.

 

 Επαναστατική Ελλ. πατέντα στο χώρο της τουαλέτας. Για όσους θέλουν να είναι και να αισθάνονται καθαροί, ιδιαίτερα τους πάσχοντες από αιμορροϊδες, κολίτιδα, τους ηλικιωμένους, ανάπηρους, τυφλούς, αυτιστικούς.

 

 

 

                     

   Μάθετε αυτά που κανένας δεν θα σας πει ποτέ για τις διαφορές μεταξύ των τύπων μπιντέ. Κάνετε σύγκριση.  

 KO BIDET: Το μόνο που συνδυάζεται με  ανυψωτήρα λεκάνης σε  άτομα 3ης ηλικίας, αναπήρους, εγκεφαλικά. 100% αποτελεσματικότητα, ακόμα και όταν υπάρχουν  αιμορροίδες ή τριχοφυία.

                               

    Α. ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟ ΜΠΙΝΤΕ:                                                                                                                                                                                       

 1. 1. Tο μόνο επιχείρημα που σέβεται κανείς  σ αυτούς που επιμένουν στη χρήση χαρτιού τουαλέτας, ενάντια στη χρήση μπιντέ διαφόρων τύπων, είναι ο δικαιολογημένος τους φόβος για τη μετάδοση ασθενειών, όταν το μπιντέ χρησιμοποιείται σε δημόσιες τουαλέτες, ή και σε σπίτια με μεγάλες οικογένειες. Το ΚΟ ΜΠΙΝΤΕ ξεπερνάει αυτούς τους φόβους προτείνοντας μέθοδο εύκολης πλύσης και απολύμανσης (βλέπε το βίντεο του σάιτ) κατά περίπτωση.                Ο ισχυρισμός ότι το σκούπισμα με χαρτί , όταν γίνεται από μπροστά προς τα πίσω, προλαβαίνει τις ουρολοιμώξεις  δεν στέκει, γιατί τα υπολείμματα κοπράνων όταν στεγνώσουν εξαερώνονται και τα μικρόβια εξαπλώνονται σε όλες τις  γύρω περιοχές.  Το KO BIDET  με τον ενιαίο ισχυρό (αλλά ρυθμιζόμενο) ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ του πίδακα νερού, όντας 100% αποτελεσματικό ως προς την καθαριότητα του χώρου, πετυχαίνει αφ ενός την πρόληψη της ουρολοίμωξης και αφ ετέρου τη θεραπεία της με τα φάρμακα, αφού αυτή θα είναι πιο αποτελεσματική, όταν θα σπάσει ο φαύλος και  σταματήσει η ανατροφοδότηση των μικροβίων. Ακόμα η κατάργηση ου χαρτιού τουαλέτας μπορεί να οδηγήσει στην εξαφάνιση των κολοβακτηριδίων απ το χώρο της τουαλέτας.                                                                                                                2. Η στόχευση είναι σταθερή, στην ίδια πάντα περιοχή που χρειάζεται. Το νερό δε διαχέεται και είναι λίγο, όσο χρειάζεται. Έτσι η αίσθηση του κρύου είναι αμελητέα. Για τον ίδιο λόγο και το στέγνωμα έστω και με λίγο χαρτί ή πετσέτα μπορεί να παραλειφθεί. Το τελευταίο μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη κατάργηση του χαρτιού, πράγμα σημαντικό για δημόσιες τουαλέτες, όπου το χαρτί δημιουργεί ως γνωστό τεράστια προβλήματα .
 2. 3.  Χάρη στον απολύτως κατακόρυφο του πίδακα η αποτελεσματικότητα είναι 100% σταθερή και αξεπέραστη, ακόμα και σε αιμορροίδες ή και ύπαρξη τριχοφυίας  και ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΠΡΟΣ  ΤΑ ΟΥΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, όπως κάνει το χαρτί τουαλέτας ή άλλα μπιντέ.
 3.  4.   Η διαδικασία αποστείρωσης, είναι θέμα 2-3’’ και πολύ εύκολη (ίδε σάιτ). Σε μια οικογένεια, άντρες, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι, μπορούν να χρησιμοποιούν την ίδια συσκευή, καθώς η αποστείρωση απ τον καθένα χωριστά είναι εύκολη και απλή και προ παντός ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.
 4. 5.  Για τον ίδιο τελευταίο λόγο, η συσκευή είναι ιδανική για δημόσιες τουαλέτες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία κλπ.
 5. 6.  Είναι το μοναδικό που μπορεί να συνδυαστεί με ανυψωτήρα λεκάνης και αναπηρικό αμαξίδιο με δοχείο.
 6. 7.  Η τοποθέτηση της συσκευής γίνεται χωρίς εργαλεία σε 2-3’.
 7. 8.   Η χρήση είναι απλή (3 κινήσεις)..
 8. 9.  Οικονομία 200-400 ευρώ το χρόνο.
 9. 10. Δε χρησιμοποιεί ηλεκτρικό ρεύμα.
 10. 11.  Είναι πολύ φθηνό, έχει εγγύηση 3 χρ, δωρεάν αντ/κά.                                                                                                                                  

 

  Β. ΌΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΠΙΝΤΕ:

1.  Ίσως να πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας για το πλύσιμο του πωπού.

2.  Στο τέλος να πρέπει να πλύνετε τη λεκάνη απ τα υπολείμματα.

3.  Να πάρετε άβολη και παράξενη στάση .

4. Πρέπει η τουαλέτα σας να διαθέτει χώρο για την έχτρα λεκάνη.

5. Τα έξοδα εγκατάστασης είναι πολλά.

6.  Πρέπει να περπατήσετε με κατεβασμένα τα ρούχα απ την τουαλέτα στη λεκάνη.

7. Το λερωμένο νερο μπορεί να 'ελθει σε επαφή με τα οθο-γεννητικά όργανα. 

8. Θα ξοδέψετε περισσότερο χρόνο και κόπο. Είναι σαν να θέλετε να πάτε στην Αθήνα, μέσω Αλεξανδρούπολης.

9.  Δεν είναι υγιεινά ασφαλές να χρησιμοποιηθεί και από άλλα μέλη της οικογένειας.

 

Γ.  ΌΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΠΟΒΡΥΣΑΚΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ:

 1. Πρέπει να είστε υγιής και ευκίνητος. (βλέπε bidet in Wikipedia )
 2. Την ώρα που προσπαθείτε να καθοδηγήσετε το εργαλείο στην κατάλληλη θέση είναι δυνατό να σας πιαστεί η μέση.
 3. Εάν είστε άντρας, μπορεί να τραυματίσετε τους όρχεις.
 4. Εάν είστε γυναίκα, είναι δυνατό να μεταφερθεί βρώμικο νερό προς τα γεννητικά όργανα, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει ουρολοίμωξη κ.α.
 5. Ο καθαρισμός του πρωκτού μπορεί να μη είναι εντελώς αποτελεσματικός, καθώς η στόχευση του νερού δεν είναι σταθερή και καλή.
 6. Μπορεί τα ρούχα σας να βραχούν, ή να γεμίσει νερά ο γύρω χώρος.
 7. Μπορεί τα χέρια σας να λερωθούν από ακαθαρσία.
 8. Δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλο μέλος της οικογένειας, καθώς το εργαλείο έρχεται σε επαφή με το σώμα σε πολλά σημεία και έτσι υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών.
 9.  
 10.  ​Δ. ΌΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΝΑ  ΤΥΠΟ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΟ ΜΠΙΝΤΕ ΜΕ ΛΟΞΟ 9περισσότερο ή λιγότερο) ΠΙΔΑΚΑ ΝΕΡΟΥ:  
 11. 1. Πρέπει να αποσυναρμολογήσετε την τουαλέτα.
 12. 2. Ο πίδακας νερού είναι λοξός, έτσι ο καθαρισμός είναι ατελής, ιδιαίτερα αν υπάρχουν αιμορροϊδες.
 13. 3. Βρώμικο νερό  είναι δυνατό να προωθηθεί προς τα γυναικεία ουρο-γεννητικά όργανα, λόγω της ΛΟΞΗΣ φοράρ του νερού από πίσω προς τα μπρος.
 14. 4. Μπορεί τα ρούχα να βραχούν, ή ο χώρος γύρω να γεμίσει νερό.
 15. 5. Το καθάρισμα της λεκάνης κάτω απ τη συσκευή είναι αδύνατη.                                                                                                           6.    Δεν μπορεί να συνδυαστεί με εξαρτήματα ανύψωσης της λεκάνης.

7. Μερικά είναι πολύ ακριβά.  και η πολυπλοκότητά τους τα καθιστά ευάλωτα σε βλάβες (άλατα νερού κλπ) με  συχνή συντήρηση.

8. Εάν λειτουργούν με μπαταρίες, πρέπει να προσέχετε για την φόρτωση τους. Εάν πάλι είναι συνδεδεμένα με το ηλεκτρικό δίκτυο, θα έχετε δυσκολία με το πλύσιμο της λεκάνης με νερό, αλλά και την ηλεκτρική εγκατάσταση.

9. Το ζεστό νερό που μερικά παράγουν είναι επικίνδυνο γιατί διευκολύνει τον πολλαπλασιασμό επικίνδυνων μικροβίων. (βλέπε bidet in Wikipedia.).

10.. Δεν μπορούν να συνδυαστούν με ανυψωτήρες τουαλέτας, ούτε με αναπηρικά καροτσάκια με δοχείο.

11. Υπάρχει κίνδυνος να ακουμπήσει το σώμα στο σωλήνα του πίδακα.

 


ΠΩΣ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΩΠΟΥ;

Το πρόβλημα αυτό είναι ένα ερώτημα που απασχπλεί πολλούς και φυσικά τους ίδιους τους τυφλούς.

Τώρα οι τυφλοί και όλοι μας δεν έχουμε ανάγκη να ξέρουμε πότε να σταματήσουμε το σκούπισμα του πωπού στην τουαλέτα.

Τώρα με το KO BIDET (ΚΟ ΜΠΙΝΤΕ) , χάρη στον  ενιαίο ισχυρό (αλλά ρυθμιζόμενο) ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ του πίδακα νερού,  που είναι 100% αποτελεσματικό ως προς την καθαριότητα της σχετικής περιοχής του σώματος, μετά 15-20’’ αυτόματου πλυσίματος, μπορεί κανείς και οι τυφλοί βέβαια, να είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα.

 

                                                        

      ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΠΙΝΤΕ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΦYΣΙΟΥ ΚΑΙ             ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ-ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ -ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

                           

 

Α. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΑ ΣΑΣ.

1, Είναι αποτελεσματικό όσο ένα μπιντέ με κατακόρυφο πίδακα νερού, που παίρνουμε σα βάση γιατί θεωρείται και το καλλίτερο;

2. Υπάρχει περίπτωση ο σωλήνας του να ακουμπήσει στα ευαίσθητα σημεία του σώματος; (ακόμα και αν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε μόνο για προσωπική σας χρήση, ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να μεσολαβήσει.).

3. Όταν μια εταιρία δηλώνει ότι γίνεται αυτόματη πλύση του σωλήνα τί εννοεί; Κάθε πόσο γίνεται η πλύση; Γίνεται πραγματική απολύμανση ή πλύση με σκέτο νερό

4. Πόσο εύκολο είναι να γίνει ο χειρισμός των διάφορων κουμπιών, που ίσως δε μπορείτε να δείτε; Είναι φανερό ότι χρειάζεται η μεγίστη απλότητα.

5. Εξασφαλίζει η συσκευή τη μή χρήση από μικρά παιδιά που τους αρέσει να παίζουν με κουμπιά;

6. Θα μπορείτε να πλένετε το καπάκι με νερό; (στα ηλεκτρικά μπιντέ μάλλον αυτό δεν είναι δυνατό).

7. Πόση ώρα θα χρειάζεται να φυσάει ο ζεστός αέρας για να στεγνώσει η περιοχή; Μη κάνετε το λάθος να συμπεράνετε ότι θα χρειάζεται τον ίδιο χρόνο που απαιτείται για τα χέρια σας. Εδώ υπάρχουν τρίχες και το μηχάνημα είναι μικρό.

8. Εάν σκοπεύετε να τοποθετήσετε στη λεκάνη πρόσθετο υπερυψωτικό λεκάνης, ρωτείστε αν μπορεί να συνδυαστεί με το μπιντέ και προπαντός αν ο πίδακας είναι ακριβώς κατακόρυφος , όπως πρέπει. 

9. Θα είναι η συσκευή ευκολομεταχείριστη από ένα τυφλό, ή ένα άτομο με κινητικά προβλήματα ή ηλικιωμένο, που μπορεί να υπάρχει στην οικογένεια;

10. Θα υπάρχει ανάγκη συντήρησης;

11. Θα υπάρχει  θέμα ανταλ/κών;

12. Δίνεται εγγύηση για μια μη καταστροφική για όλο το σπίτι διαρροή νερού, όταν π.χ λείπετε;

13. θα υπάρχει μηχανισμός ρύθμισης της ροής του πίδακα, ώστε να μην υπάρχει το αίσθημα των δυσάρεστων αιφνιδιαστικών αλλαγών;

14.Για τις γυναίκες υπάρχει , λόγω ανατομικών διαφορών, ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόβλημα υγείας : Στα μπιντέ με λοξής φοράς από πίσω προς τα μπρος, αλλά και ακόμη και σ αυτά με λιγότερο λοξό πίδακα, το νερό του πίδακα απλώνεται, μαζί με πιθανές ακαθαρσίες και μικρόβια προς τα γεννητικά τους όργανα, πράγμα πολύ επικίνδυνο  και που διευκολύνει την προκληση ουρολόίμωξης.. Στο  KO BIDET αυτό αποφεύγεται, χάρη στον ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ ΤΟΥ ΠΙΔΑΚΑ , που μπορεί ακομα να πάρει κατεύθυνση από μπρος προς τα πίσω.

15. Το ζεστό νερό στα μπιντέ πολλαπλασιάζει επικίνδυνα μικρόβια. (Έρευνα από .( J UOEH. 2014 Jun 1;36(2):135-9. A survey on bacterial contamination of lavage water in electric warm-water lavage toilet seats and of the gluteal cleft after lavage.Katano H1Yokoyama K).  Μήπως πρέπει να σκεφτείτε διπλά πριν το επιδιώξετε;

16. θα υπάρχει ευκολία απολύμανσης  εύκολα κάθε φορά που θέλουμε;

17. Θα μπορεί να χρθσιμοποιηθεί με ασφάλεια σε δημόσιες τουαλέτες ή νοσοκομεία; Αυτό θα σας δίνει τη βεβαιότητα της σωστής αποστείρωσης και ασφάλειας

18. Ποιο είναι το κόστος;                                                                                                                                                                                                     19.Υπάρχει μπιντέ που να καταργεί τελείως το χαρτί τουαλέτας;

20. Υπάρχει μπιντέ που να καθιστά άχρηστο το ζεστό νερό; 

 21. Μήπως πρέπει να ψάξετε για το ΚΟ ΜΠΙΝΤΕ;

 

B.         ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΠΗΡΟΣ Η ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1.. Θα μπορεί τη συσκευή να τη χειρίζεται εύκολα και ικανοποιητικά κάποιος τυφλός, ή  από άτομο με κινητικά προβλήματα;                                           
  2.   Η θέση των κουμπιών επιτρέπει την εύκολη χρήση τους;                                                                                                                                             3. Ο πίδακας νερού είναι ακριβώς κατακόρυφος; Αυτό είναι απαραίτητο σε περίπτωση που θα χρησιμοποιηθεί υψωτική προσθήκη λεκάνης            .  4. Το αμαξίδιο χωράει να κινηθεί πάνω απ τη λεκάνη; ( για την περίπτωση που ο ασθενής δε μπορεί να σηκωθεί απ αυτό και χρησιμοποιεί λεκάνη υποδοχής των περιττωμάτων).

                                                                                                                                                

 

 

 

  *  Γιατί ισχυριζόμαστε ότ το ΚΟ BIDET είναι  αξεπέραστα αποτελεσματικό;

       _ Διότι  παράγει κατακόρυφο πίδακα νερού με ρυθμιζόμενη πίεση.Τα μπιντέ που παράγουν λοξής φοράς πίδακα είναι μοιραίο να χάνουν σε αποτελεσματικότητα.

 

* Γιατί είναι τόσο φθηνό;  

       _ Διότι το επαναστατικό του ντιζάιν  επιτρέπει την απλή του κατασκευή από απλά, φτηνά υλικά.

 

*  Γιατί δίνεται τόσο μεγάλη εγγύηση;

       _ Διότι η απλότητα κατασκευής του, σε συνδυασμό με τα ανθεκτικά υλικά κατασκευής, το κάνουν μη ευάλωτo.

 

*  Γιατί είναι είναι το μοναδικό που είναι  δυνατόν να χρησιμοποιείται σε άτομα που δε μπορούν να σηκωθούν απ το καροτσάκι τους , ή χρησιμοποιούν υπερυψωμένη λεκάνη;  

       _ Διότι έχει κατακόρυφο πίδακα, κατάλληλη θέση στη λεκάνη και  μικρό όγκο, που επιτρέπει το καρότσι να κινηθεί πάνω απ τη λεκάνη. .

 

* Γιατί λέμε ότι μπορεί να είναι μεταφερόμενο;      

        _  Γιατί τοποθετείται   ή αφαιρείτai σε λίγα λεπτά, όπως ένα απολυμαντικό τουαλέτας, χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο η λεκάνη ή το καπάκι;                                                                                                                                                                                        

 * Γιατί λέμε ότι μπορεί παράγει πίδακα ζεστού νερού;                                                                                                                                                                 _  Γιατί  το επιτρέπει η πρωτοποριακή  του κατασκευή και η εύκολη εντός δευτρολέπτων σύνδεση  του με το σπιράλ του μπάνιου..

 

*  Γιατί λέμε ότι είναι ένα από αυτά που μπορεί να χρησιμοποιηθθεί με ασφάλεια σε λεχώνες μετα από φυσιολογικό τοκετό;

          -  Γιατί η ακρίβεια στον περιορσμένο απαραίτητο στόχο, αποκλείει τη διάχυση του νερού στις πληγές των γεννητικών οργάνων.

 

* Γιατί λέμε ότι είναι κατάληλο για τυφλούς;

          _ Διότι ή 100% αποτεσματικότητά του, χάρη στον κατακόρυφο πίδακα, δίνει στον τυφλό την απαιτούμενη εγγύηση του καλού καθαρισμού.,

 

* Γιατί λέμε ότι μπορεί η ίδια συσκευή να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό του πρωκτού ή  γεννητικών οργάνων ταυτόχρονα και απ τα δύο φύλα;

  _  Διότι στο ακροφύσιο η τρύπα του πίδακα μπορει να αλλάζει κατεύθυνση κατά βούληση και ακόμα γιατί βρίσκεται στο κέντρο περίπου της λεκάνης και μια μικρή μετατόπιση του σώματος αλλάζει το στόχο.

 

* Γιατί λέμε ότι προστατεύει το σπίτι από τυχόν ζημιές;

 _ Διότι η  πιθανή χρήση των κουμπιών , που υπάρχουν στα άλλα μοντέλλα, απ τα συνήθως γεμάτα περιέργεια μικρά παιδιά, μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ζημίες.

 

* Γιατί λέμε ότι το KO BIDET ακυρώνει την ανάγκη να είναι το νερό ζεστό;

    _ Διότι η δίάμετρος του πίδακα είναι πολύ μικρή και έτσι ο χρήστης έχει την αίσθηση του κρύου σε πολύ μικρό βαθμό. Θυμηθείτε ότι δοκιμάζετε το κρύο ή ζεστό νερό με την άκρη του δάχτυλου σας  και όχι με όλο το χερι σας. 

 

*Γιατί ισχυριζόμαστε ότι με το ΚΟ ΜΠΙΝΤΕ δεν υπάρχει περίπτωση να βρέξετε τα ρούχα σας;

_Διότιπαράγει κατακόρυφο πίδακα.

 

Ακόμα:

  *Ο σωλήνας ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπίσει το σώμα του χρήστη σε φυσιολογικές καταστάσεις, επειδή σε αντίθεση με άλλα μπιντέ    αυτός βρίσκεται αρκετά χαμηλά.

* Η απολύμανση γίνεται εύκολα κατά βούληση με απολυμαντικό και όχι κάθε 24 ώρες με απλό πλύσιμο με νερό..

* Η χρήση του είναι  πολύ απλή.

* Δε χρειάζεται να καθαρίζεται από άλατα κλπ.

* Η λεκάνη, το καπάκι και η συσκευή, καθώς δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα μπορουν να πλένονται άφοβα με νερό , χλωρίνη κλπ.

* Καθώς η συσκευή είναι κινητή , δεν υπάρχει πρόβλημα καθαρισμού  της λεκάνης κάτω απ αυτή.

* Ποτέ δε χάνει νερά (με καλή χρήση εννοε

 

 

 

ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ.  ΜΙΑ  ΣΥΣΚΕΥΉ ΓΙΑ  ΑΝΤΡΕΣ  ΚΑΙ  ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

 

ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ  ΣΕ :

 

 ΑΜΕΑ

 

 

 

 

Η  ικανότητα των  ΑΜΕΑ να  φροντίσουν επαρκώς  τις ανάγκες τους  στην Τουαλέτα,  και ιδιαίτερα  μετά την «επίσκεψη» στη λεκάνη ,είναι προφανώς περιορισμένη.  Αυτό καλύπτεται κατά τον καλλίτερο δυνατό τρόπο με τη χρήση του KO BIDET. Ο κατακόρυφος πίδακας νερού εγγυάται την καλλίτερη καθαριότητα.

Ακόμα το ΚΟ  BIDET είναι, χάρη στα ιδιαίτερα του χαρακτηριστικά , ικανό να «εξυπηρετήσει» άτομα που είναι καθηλωμένα στο αμαξίδιο τους. . Ακόμα μπορούν να εξυπηρετηθούν άτομα που χρησιμοποιούν υπερυψωμένες λεκάνες.

 

Στην ίδια κατηγορία είναι και

ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

(λόγω ατυχήματος, ν. Παρκινσον, κατά πλάκας σκλήρυνσης,  ν. του κινητ. νευρώνος, βαριάς αρθρίτιδας  κ.α .ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ,  ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ

Το KO BIDET είναι ιθανόν το μόνο που μπορεί λόγω  του κατακόρυφου πίδακα σε συνδυασμό με την απουσία τμημάτων, που προβάλουν  έξω απ τη λεκάνη, όπως συμβαίνει σε όλα νομίζω τα σχετικα προϊόντα στην αγορά και που εμποδίζουν το ρολάρισμα του αμαξιδίου πάνω απ τη λεκάνη,, να λειτουργήσει και σε περιστατικα, που το άτομο δε μπορεί να σηκωθεί απ το καροτσάκι του.

.

 

ΗΛΗΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΓΕΡΟΥΣ,ΑΥΝΑΜΟΥΣ,.  ΑΝΟΙΕΣ. Η απλή του χρήση το καθιστά απαραίτητο γιατί δεν κινδυνεύουν από τη λάθος χρήση των κουμπιών.

 

 

 

 

 

 

ΤΥΦΛΟΥΣ

Η δυσκολία τους να εκτιμήσουν το αποτέλεσμα της χρήσης του χαρτιού, καθιστά το KO BIDET απαραίτητο, γιατί εδώ το αποτέλεσμα είναι εγγυημένα 100% ΚΑΙ  ΕΤΣΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΤΙΚΉ ΕΠΙΒΕΒΑΙΊΩΣΗ..

 

Πάσχοντες  από : 

 

 ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ (ΖΟΧΑΔΕΣ).

Εδώ το  KO BIDET είναι ο κατ εξοχήν χώρος χρήσης του. Η μεγάλη καθαριότητα που επιτυγχάνει, χάρη στον ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ ΠΙΔΑΚΑ ΝΕΡΟΥ, είναι πρωταρχικός στόχοςγια την μείωση ή και ολοκληρωτική θεραπεία των αιμορροϊδων και τη μείωση της φαγούρας. Πέραν αυτού είναι γνωστό ότι  το χαρτί λόγω αλλεργίας σ αυτό προκαλεί από μόνο του καμιά φορά αιμορροίδες, ενώ η χρήση των χεριών δυνατόν να τις επιδεινώσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΛΙΤΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝ.

ΟΙ συχνές κενώσει ς (διάρροια) πέραν  της ιατρικής παραμέτρου τους, συνοδεύονται και απ το δυσβάστακτο φορτίο της επανειλημμένης καθαριότητας, που συχνά προκαλεί  και Ψυχολογική επιβάρυνση στους ασθενείς και τοπικούς ερεθισμούς.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΓΚΥΟΥΣ

Οι έγκυες αναπτύσσουν  συχνά αιμορροϊδες. Και έτσι το καθάρισμα  με χαρτί είναι ατελές, και παράλληλα   μπορεί , λόγω μεταφοράς μικροβίων, να προκαλέσουν μολύνσεις (πχ, ουρολοιμώξεις). Ακόμα τα λερωμένα χαρτιά της τουαλέτας από προηγούμενους χρήστες μπορεί να προκαλέσουν διασπορά μικροβίων. 

 

ΛΕΧΩΝΕΣ

Οι λεχώνες μετά φυσιολογικό τοκετό , έχουν αυξημένο κίνδυνο τοπικών μολύνσεων απ  το πασάλειμμα του χαρτιού. Επί πλέον η καθαριότητα τους  λόγω των πρόσφατων τραυμάτων τους, και των προ-υπαρχόντων, λόγω εγκυμοσύνης,  αιμορροϊδων, είναι δύσκολη και οδυνηρή, είτε με μπάνιο, είτε με χαρτί. Και εδώ το ΚΟ BIDET ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.

 

ΒΑΡΙΑ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ

Ο μεγάλος περιορισμός της κ

 1.